ЛЮБОПИТНО

In love with music

Какво искат жените?
(статията е от световния печат)


  Цели трактати са се изговорили по темата. Вечният въпрос за женската психика и нейните проявления е толкова екзистенциален, колкото и въпросът за яйцето и кокошката. Какво искат жените?

Това, което искат жените не е толкова сложно! И ми повярвайте, защото съм жена. И аз знам какво искам. Друг е въпросът дали го получавам.

Това, което искам аз е горе долу това, което иска всяка една жена, плюс минус някои допълнителни изисквания, които по-взискателните си поставят. И така, четете внимателно! И ако трябва, водете си записки!

1. Нежност:
Жената може да се държи все по-мъжки в днешни времена, но тя има нужда от ласки. И то не само от такива, с които ще задоволите по-скоро собствения си нагон. Жените са гальовни и обичат да бъдат доскосвани и целувани. Милувките са едно от основните неща, с които може да предизвикате чувствата й и да ги задържите. Толкова е просто.

2. Разбиране:
Жените търсят в мъжа до себе си преди всичко диалог. Когато едни отношения се градят само върху тръпка, те са изключително преходни. Горе долу толкова преходни, колкото да си го вкараш и изкараш. Само че в случая говорим за емоционално сношение. И ако искате отношенията ви да са хармонични, научете се да общувате. Защото много мъже не могат! Просто не умеят да бъдат активни в разговор, който не се отнася за тях. Ако това, което тя обсъжда с вас е важно за нея, разберете я!

3. Изслушване:
В същата графа се вписва и умението да слушате. Не да мълчите, а да слушате! Има разлика. Защото мълчанието и променянето на темата, когато тя остави кратка пауза, за да чуе вашето мнение, сочат към незаинтересованост. Изслушването и разбирането показват, че това, което вълнува нея, вълнува и вас. Оттам нататък, половината битка е спечелена.

4. Пари:
Жените били материалистки. Някои да, но други не. Общото между тях е, че жената обича да се чувства зависима от мъжа до определенса степен. Неща като почерпка, подарък, покриване на разход биха и направили добро впечатление. И обратното, ако в заведение платите само своята сметка и оставите тя да поеме нейната, това директно ви добавя две червени точки към активите.

5. Секс:
Сексът е водещ. Всеки иска секс. Всяко живо същество има необходимост от секс. За да е доволна партньорката ви от сексуалния ви живот, научете се да и отдавате удоволствие и се старайте по-често да я докарвате до оргазъм. Преди всичко сношението между двама души може да ви сближи още повече емоционално.

6. Отношение:
Толкова лесно може да впечатлите една жена. Просто и покажете отношение, покажете и че тя ви инересува. Как? С жестове, действия, загриженост, изненади и всичко, от което тя може да се трогне. Бъдете загрижен за нея и я поставяйте над собствените си нужди. Това е достатъчно, за да я накарате да се влюби във вас.

7. Подкрепа:
Подкрепяйте я. Много общо казано, но необходимо. Ако тя знае, че може да разчита на вас във всеки момент, това си е сериозен бонус. Рядко се срещат мъже, които винаги и за всичко те подкрепят, така че ако го правите, сте, от една страна с едно рамо пред останалите, а от друга, тя ще гледа на вас с по-голямо доверие като на истински приятел.

8. Романтика:
Няма жена, която да не обича романтични мъже. Дали това ще означава да и подарите цвете, да и целунете ръка, да я заведете на красиво място или да я поканите на вечеря със свещи и шампанско, е без значение. Всеки романтичен жест от ваша страна за нея, ще я трогне.

Е толкова ли е сложно?!

Много е лесно да се биете в гърдите : „Аз съм мъж голям!“, но фустичките дето се връзват все още само на приказки, са изчезващ вид. Живеете във век, в който женската еманципация взима все по-голям превес. Жените искаме да получаваме внимание, жестове, отношение и действия. Всяко едно. И съвсем заслужено. Ние сме все по-можещи и все по-независими от мъжете и е логично да искаме от вас поне да ни дадете за какво да се хванем. Иначе просто няма да сте ни необходими.

Какво искат да чуят жените

  В някои аспекти жените много приличат на лабрадорите: ако кажете подходящите думи с подходящата интонация, те изпълняват. Те могат да бъдат и лъв в клетка: ако ги ядосаш и си достатъчно глупав да седиш близо до тях, ще ти откъснат главата. Няколкото реда с предложения по-долу ще ви помогнат да задържите главата на раменете си. Вълшебните думички могат да бъдат разделени в четири категории.

Комплименти
Естествено най – желаното нещо от една жена е да получава комплименти. Правете комплименти, когато най – малко очакват и забравете за стандартните “Много си хубава” и т.н. Огледайте я добре и сами преценете какво заслужава комплимент. Например обеците, колие, цвета на блузката на нея и още много други.

Покажете решеност да сте заедно за по – дълго време
Включването на жената в бъдещите ви планове е знак, че ще сте дълго време в нейния живот. Най – простия пример: Поканете е на някакво събиране след пет – шест месеца.

Бъдете ревнив
Жените очакват мъжа да бъде пазителя в една връзка. Ние мъжете трябва да бъдем малко ревниви, това означава да задавате въпроси от типа: “Къде беше?”, “Кой беше този мъж?”. Повярвайте нежния пол обожават да им задават тези въпроси, но всичко има граници, които не трябва да прекрачваме.

Задавайте въпроси
Интересувайте се как е тя, как протича ежедневието й, как е семейството й. Проявата на интерес винаги ще бъде високо оценена. Думите и начина, по който ги изричате са еднакво важни за крайния резултат. Казвайте само това, което наистина го мислите, ако искате да ви повярват.

Какво не могат да простят жените на мъжете си?

Истината : могат да простят всичко и даже: по няколко пъти. Британските социолози обаче (и защото безкрайно много обичат изследванията) са решили, че има няколко неща, които жените никога не биха могли да простят. Първо в класацията е “жестокото отношение” към тях. 97 % от британките заявяват, че не биха позволили мъжете им да се държат лошо с тях. На второ място идва, разбира се, изневярата. 75 % от участвалите в изследването казват, че тя е ужасен грях, който през по-голямата част от времето, нямат сили да простят. (В другата част от времето – процентите са повече). Познайте, на трето място британските социолози (навярно – мъже) посочват като смъртен грях мързела. 63 % от жените не биха понесли гледката на ленивия си партньор, който “тъпче” пуканки пред телевизора, докато те пък играят роля на силни и независими дами. Между адските пороци на мъжете, които половинките им никога (уж) не биха простили, се нареждат също и страстта към хазартните игри (и компютърните) и, разбира се… (защо пък да се разбира??) нерешителността…